Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010
Μία πολλή καλή ερώτηση. Η λογική απάντηση είναι ναι. Όπως ένα παιδί, έχει παίξει πλέον με το παιχνίδι και δεν το θέλει άλλο. Και δεν το λέω υποτιμητικά για την οικογένεια αυτό, κάθε άλλο. Έχει προφυλάξει την ομάδα σε δύσκολους καιρούς και σε γενικές γραμμές έχει προσφέρει. Ίσως όχι όσο θα θέλαμε αλλά έχει προσφέρει.

Απλά ο Τζίγκερ προσωπικά είναι το πρόβλημα μου. Δεν, δεν γενικώς. Δεν έχει κάποια πορεία, κάποια διαδρομή, μετά τα ράλι, φορτώθηκε τον Παναθηναϊκό που είχε κουράσει προηγουμένως τον Θείο και τώρα νιώθει την υπόθεση ΠΑΕ-φίλαθλοι σαν βόμβα έτοιμη να σκάσει στα χέρια του.(Ουπς!!λόγω των ημερών)

Πού να συγκριθεί με τους ''καρχαρίες'' τώρα. Ο Βγενόπουλος σε αγοράζει και σε πουλάει 10 φορές σε 5 λεπτά, φαίνεται αυτό. Πέρα από αυτό εμπνέει εμπιστοσύνη, πολύ σημαντικό. Ελπίζω μόνο και ο σκοπός του να είναι ''αγνός'' καθώς υπάρχει μεγάλη προϊστορία ανδρών με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ήταν τελικά αέρας. Κάτι μου λέει όμως (και παρά τις ''κωλοτούμπες'' τον τελευταίο καιρό) ότι αυτός είναι διαφορετικός. Είναι αυτό που δείχνει, φιλόδοξος, ευφυής, μεγάλος γνώστης της αγοράς και ''καθαρός''. Από κάθε έννοια.

Αυτός νομίζω τελικά είναι και ο τύπος ανθρώπου που πρέπει να μαναντζάρει οποιοδήποτε μαγαζί, είτε λέγεται MIG, είτε ΠΑΟ, είτε Κράτος. Το τελευταίο το έχει δυστυχώς απορρίψει αλλά κάποιος άλλος με αυτά τα στοιχεία θα βρεθεί να αναλάβει και εμάς τους πολίτες, ίσως και ο ίδιος τελικά.

Μόνο λίγο γρήγορα οι τόκοι τρέχουν!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα φιλικα blogs με μια ματια

Keep blogging

Most shared

ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ BLOG

2 9 - 2 6

''Το μέλλον είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος των ανθρώπων χωρίς διορατικότητα''

επικοινωνία a2926z@gmail.com

TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*

Email
Θέμα

Μήνυμα*

Upload a File

Recent Post

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Follow us

Αναγνώστες

Από το Blogger.