Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010
ΠΑΜΕ : Έχουμε αναλάβει την ρήξη με το σαθρό κατεστημένο. Θέλουμε οι εργαζόμενοι να έχουν μέρος από τα υπερκέρδη των εταιριών για να μπορούμε όλοι να ζούμε καλύτερα. Οι μετανάστες είναι και αυτοί άνθρωποι με δικαιώματα, που η μοίρα τους έριξε σε μια γωνιά του πλανήτη και διεκδικούν το δικαίωμα να επιβιώσουν. Πρέπει το σύνολο των εταιριών να γίνουν δημόσιες ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε υγεία – παιδεία – υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα μπορούν να εργάζονται και θα έχουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Επειδή όλα τα παραπάνω δεν γίνονται αποδεκτά έχουμε το δικαίωμα να μην υπολογίζουμε τις δικαστικές αποφάσεις αυτού του σάπιου κατεστημένου, όπως και το σύνταγμα και να εφαρμόζουμε αυτά που εμείς θεωρούμε σωστά.

Vs

Κοινωνία : Είστε και εσείς μέρος αυτού του σάπιου συστήματος και τόσα χρόνια στο ελάχιστο δεν μπορέσατε να το αλλάξετε, όταν οι εταιρίες θα είναι ζημιογόνες θα αναλαμβάνουν οι υπάλληλοι και μέρος των ζημιών της; όλοι οι μετανάστες της γης χωράνε σε αυτή την χώρα ώστε να ζήσουν αρμονικά και οι ντόπιοι; οι δημόσιες εταιρίες τόσα χρόνια κατακλύζονται από σκάνδαλα και ελάχιστες είναι κερδοφόρες, ποιος θα καλύπτει την διαφορά των ζημιών; Επειδή όλα τα παραπάνω είναι η σκληρή πραγματικότητα έχουμε το δικαίωμα να μην υπολογίζουμε τις δικαστικές αποφάσεις αυτού του σάπιου κατεστημένου, όπως και το σύνταγμα και να εφαρμόζουμε αυτά που εμείς θεωρούμε σωστά. (ούπς εμείς δεν μπορούμε????)

Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν φανταστικούς διαλόγους και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

2 σχόλια:

MAIANDROS είπε...

Φίλε μου καλησπέρα και σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου.Όλοι άνθρωποι έχουν δικαιώματα και ο αγώνας προς τους δυνάστες μας πρέπει να είναι δυναμικός και χωρίς κομματικές ταυτότητες,γιατί απλά όλες οι ιδεολογίες φτιάχτηκαν από αυτούς που μας δυναστεύουν,όταν βγαίνεις με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ταυτόχρονα υπηρετείς αυτούς που νομίζεις ότι πολεμάς.Τους ενοχλεί που είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ ! Τους ενοχλεί που είμαστε οι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και γιαυτό κατασκευάζουν θεωρίες(ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΊΩΝ ) ότι δήθεν είμαστε ένα μείγμα διάφορων εθνών, διότι δεν θέλουν να είμαστε Έλληνες δυστυχώς όμως αυτές οι θεωρίες κυκλοφορούν στην Ελλάδα κατά βάσιν από τα Αριστερά Διεθνιστικά κόμματα, και αν μελετήσεις κανείς τις διακηρύξεις του διεθνισμού και του διεθνείς κομμουνισμού θα διαπιστώσει πώς δεν απέχει και πολύ από την φιλοσοφία της σημερινής παγκοσμιοποιητικής δικτατορίας.
Επειδή είμαστε και παραμένουμε Έλληνες πρέπει να υποφέρουμε, Οικονομικά, Εθνικά, Ηθικά μέχρι που θα δεχτούμε ότι είμαστε απλά άνθρωποι χωρίς εθνική ταυτότητα δηλαδή αυτό που σήμερα προωθεί η Γενική Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θάλεια Δραγώνα “άγνωστης καταγωγής”.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΏΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ???
Συμφωνήσαμε εμείς οι Έλληνες ποτέ να έρθουν ;
Έγινε ποτέ δημοψήφισμα αν θέλουμε τους μετανάστες η όχι ;
Μην μπερδεύετε τους Έλληνες μετανάστες του νόμιμους που πήγαμε αφού τον 2 παγκόσμιο πόλεμο χαρίσαμε σε όλους τους λαούς την Ελευθερία με τις αυτοθυσίες μας κατά των Γερμανό Ιταλών, όλοι οι λαοί του κόσμου μην ξεχνάτε ότι χρωστάνε σε εμάς τους Έλληνες και όσο εμείς δεν διεκδικούμε θα είμαστε στο τέλος και ένοχοι.
Και από την άλλη οι Έλληνες ήταν νόμιμοι, δεν πήγαν παράνομα και πήγαν όσους χρειαζόταν οι Γερμανία, ΗΠΑ, Σουηδία κ.λπ
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους χαμηλής ποιότητας εξ Ασίας και Αφρικής που έχουν αποτύχει στις χώρες τους με ηγέτες που εξέλεξαν και τώρα ήρθαν να κάνουν και την Ελλάδα σαν το Μπαγκλαντές.

MAIANDROS είπε...

Ν2 Αυτοί οι λαοί είναι τα εργαλεία πολέμου των Εβραίων αυτό δεν το έχετε καταλάβει αλλά πρέπει να βλέπετε τα πράγματα με λογική και όχι συναίσθημα, το συναίσθημα είναι για τα θύματα και η λογική για τους νοήμονες που βλέπουν μακριά ! Διότι η Πατρίδα δεν είναι μόνο σήμερα, είναι η ιστορία της είναι και αύριο …. ρωτήσαμε τους μελλοντικούς Έλληνες αν θέλουν την Ελλάδα των Ασιατο Αφρικανών ;
Η παγκοσμιοποίηση σημαίνει μια κοινωνία ανθρώπων χωρίς έθνη χωρίς εθνικές αξίες και ιδανικά ιδού και ο σκληρός πόλεμος των μισθωτών εργαζομένων της παγκοσμιοποίησης σε όλων τον κόσμο που προσπαθούν να καταργήσουν τα έθνη.
Ιδού το έργο των πολιτικών κομμάτων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
Η διάλυση των εθνών πραγματοποιείται μέσα από την νόθευση διαφόρων εθνικοτήτων με σκοπό οι μελλοντικές γενεές να μην έχουν εθνική συνείδηση αλλά μια νέα συνείδηση την οποία αυτοί φυτεύουν μέσα από τα ΜΜΕ, τα χολιγουντιανά έργα, Αμερικανικές νοοτροπίες κ.λπ
Το Ραβινικό ιερατείο που είναι πίσω από την παγκοσμιοποίηση θέλει μόνο έναν έθνος αυτό των Εβραίων για αυτό και κυκλοφορούν στο Ισραήλ κρατικές διαφημίσεις που αποτρέπουν τους Εβραίους και τις Εβραίες να παντρεύονται ξένους και ξένες, ειδάλλως μας είναι γνωστό ότι το ΤΑΛΜΟΥΔ θεωρεί ΖΩΟ όποιον δεν είναι Εβραίος.
Επομένως οι παγκοσμιοποίηση σημαίνει Εβραίοι από την μία και τα ΖΩΑ όπως μας θεωρούν αυτοί από την άλλη, ΖΩΑ = διότι θα είμαστε νόθοι χωρίς αξίες εθνική ταυτότητα, απλά άνθρωποι δούλοι για να υπηρετούμε τους Εβραίους εις τους αιώνες.
ΖΩΑ = ότι θα μας στέλνουν οπουδήποτε θέλουν σε πολέμους, θα είμαστε άνθρωποι της κρεατομηχανή.Ιδού και ο ρόλος των λαθρομεταναστών, σε 10 χρόνια αυτοί θα είναι κυρίαρχοι στην Ελλάδα με τους ρυθμούς που πάμε το αποτέλεσμα ; Οι θεωρίες των Εβραίων και των υπαλλήλων τους θα πιάσουν τόπο. Θα λένε ορίστε τι Έλληνες είστε ; Μισοί μαύροι, άλλοι μισοί Πακιστανοί, άλλοι Ινδοί, άλλοι Κινέζοι και πάει λέγοντας δηλαδή να αποδείξουν ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες και να ισχυροποιήσουν την θεωρεία ότι οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν Σημίτες και κατ επέκτασιν όλος ο πλούτος της Φιλοσοφίας, Τεχνών των προγόνων μας θα ανήκει στους Εβραίους.

ΔΕΣ ΕΔΩ http://www.youtube.com/watch?v=f0AgMtRED3o&feature=player_embedded

Δημοσίευση σχολίου

Τα φιλικα blogs με μια ματια

Keep blogging

Most shared

ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ BLOG

2 9 - 2 6

''Το μέλλον είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος των ανθρώπων χωρίς διορατικότητα''

επικοινωνία a2926z@gmail.com

TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*

Email
Θέμα

Μήνυμα*

Upload a File

Recent Post

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Follow us

Αναγνώστες

Από το Blogger.