Δεκεμβριανά 2

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου έκρινα σκόπιμο να θυμηθώ μέσω δημοσιευμάτων εφημερίδων την στάση της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008.

Αντιγράφω κατα χρονολογική σειρά παραθέτοντας πάντα τα σχετικά λινκς απο τα ''ΝΕΑ''
3. «Να μετουσιώσουν την οργή που εκφράζουν σε δύναμη αλλαγής και ανατροπής». Πρέπει, πρόσθεσε, να εξοπλίσουμε τους νέους ώστε να αισθάνονται ικανοί να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τα προβλήματα. Είπε ακόμη ότι οι νέοι στην Ελλάδα δεν αισθάνονται ότι τους ανήκει, αλλά ότι ανήκει σε όσους έχουν κολλητούς, στους κουμπάρους και τους ημέτερους. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που χαρακτήρισε «ψυχρή δολοφονία» τον θάνατο του Αλ. Γρηγορόπουλου, υποστήριξε ότι η δολοφονία αποκάλυψε τη βαθύτατη κρίση που βιώνει η χώρα και η νέα γενιά, μια κρίση που αφορά το σήμερα αλλά και το μέλλον της χώρας. 15/12/2008...
5. Ο Γιώργος Παπανδρέου πάντως τόνισε με έμφαση ότι «είμαι κι εγώ με τη νέα γενιά, είμαστε κι εμείς με τους νέους που δεν συμβιβάζουν τις αρχές τους και τα όνειρά τους», ενώ προανήγγειλε ότι το προσεχές διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλία να καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκειμένου- όπως σημείωσε- «στο μέτρο που μας αναλογεί, να κάνουμε ότι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε τα στοιχειώδη για τη νέα γενιά που δικαίως διαμαρτύρεται». 22/12/2008
Κατόπιν στις 27/12 και αφού τα επεισόδια είχαν αρχίσει να τελειώνουν ΠΑΣΟΚ και ''ΝΕΑ'' δηλώναν ευθαρσώς οτι το 2009 θα είναι χρονιά εκλογών!

Τα συμπεράσματα δικά σας..

Αντιγραφή ανάρτησης σε κώδικα HTML

1 Σχόλια

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη