Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010
Τέλος θα ήθελα να ασχοληθώ με τους πρωταγωνιστές <<πεδίου>> της εξέγερσης του Δεκεμβρίου, όλους αυτούς που βλέπαμε με κουκούλες στους δέκτες των τηλεοράσεων και ουσιαστικά ''έσερναν'' τον χορό και κατεύθυναν τους υπόλοιπους. Η οργάνωση ήταν άμεση και έγινε μέσω ίντερνετ όπως φαίνεται εδώ και εδώ μισή ώρα ακριβώς μετά τον πυροβολισμό.

Τι θέλουνε πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι; Κοιτάζοντας τις σελίδες τους σήμερα βρήκα ότι ψάχνουν <<Για το ξημέρωμα μιας μέρας χωρίς κράτη και αφεντικά. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ>> και άλλες πολύ χρήσιμες πληροφορίες όπως το <<τι κάνουμε σε περίπτωση σύλληψης>> και <<μαθητές έκαψαν το γραφείο του υποδιευθυντή, λογική αντίδραση κάθε λογικού μαθητή νομίζω>>. Πρόκειται γενικά για κείμενα ακατάληπτα στο σύνολο τους που δεν βγάζουν κάποιο νόημα και σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει την ιδεολογία τους, απλά εκφράζουν ένα απέραντο μίσος απέναντι σε οποιονδήποτε δεν είναι αναρχικός...


Μπορεί κάποιος να δηλώνει ορκισμένος εχθρός του κράτους και να διατυμπανίζει αντίσταση; Ενδεχομένως ναι, δημοκρατία έχουμε. Το κράτος πως αντιμετωπίζει αυτόν τον, κατά δήλωση του, ''εχθρό''; Ως γνωστόν το indymedia εκπέμπει χρόνια τώρα από κόμβους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τα σχολικά βιβλία το αναφέρουν ως πηγή για να ανατρέχουν οι μικροί μαθητές. Θα έλεγε κανείς ότι έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Αισθάνομαι τα πάντα γύρω μου ως ένα φαύλο κύκλο με τις ευθύνες να καταλήγουν πάντα στο κράτος. Και επειδή το κράτος το επιλέγω εγώ κάθε τέσσερα χρόνια θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για τις επιλογές μου και τις επιλογές των γύρω μου. Ίσως τελικά αυτός να είναι ο λόγος που φτιάχτηκε αυτό το blog. Ίσως γιατί φοβάμαι ότι σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε κράτος, ούτε αφεντικά, ούτε πολίτες. Επειδή οι άσχημες πόλεις όμορφα καίγονται...

Αντιγραφή αναρτήσεως σε κώδικα HTML

1 σχόλια:

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ είπε...

http://christoskapoutsis.blogspot.com/2010/07/blog-post_10.html
Αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι, το μοντέλο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης περιλαμβάνει, ως αναπόφευκτη εξέλιξη,  την  πλήρη  παρακμή των Εθνικών κρατών.
Αποβλέπει το συγκεκριμένο το μοντέλο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης,  στο να οδηγήσει εξαπατημένους λαούς να αποδεχτούν χωρίς αντίδραση το τέλος της εθνικής κυριαρχίας,  ως μια αναπόφευκτη διαδικασία, μια φυσική εξέλιξη, την οποία δεν έχουν την δύναμη να αποτρέψουν.
Όμως, η   κίνηση προς την κατεύθυνση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης δεν είναι καθόλου φυσική ΕΞΕΛΙΞΗ .............................................................

____________________________________________

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η κυβέρνηση της Αργεντινής κατάφερε σήμερα να πραγματοποιήσει επτά θεμελιώδεις ιδιωτικοποιήσεις, σε επτά στρατηγικούς τομείς για τη χώρα. Θα προχωρήσουμε στην ιδιωτικοποίηση της τηλεόρασης, των τηλεφωνικών εταιριών, των διοδίων, σιδηροδρόμων, του ραδιοφώνου, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε την ιδιωτικοποίηση του εθνικού αερομεταφορέα.
Δεν σώθηκε τίποτα. Άσχετα με το τι ήταν ή πόσο κόστιζε, ή αν χρειαζόταν να πουληθεί.
Με τη μέθοδο περασμένων αιώνων, αυτές οι ιδιωτικοποιήσεις, ήταν προέκταση της αποικιακής εκμετάλλευσης.
Αρχικά απογυμνώθηκε το υπέδαφος από τα πολύτιμα μέταλλα.
Στη συνέχεια καταληστεύθηκαν το πετρέλαιο, το νερό, οι τηλεπικοινωνίες.
Οι ξένες εταιρίες έκαναν στη χώρα μας αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν στις δικές τους.

____________________________________________


Ο δρόμος προς την σοσιαλπαγκόσμια διακυβέρνηση περνάει μέσα από την τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησε το παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα, με τους εξής δύο τρόπους:

Πρώτον,
στην δημιουργία wolf packs μεταξύ των διεθνών διαχειριστών κεφαλαίου, οι οποίοι προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους παίζοντας εκ του ασφαλούς:

α) σε προσυμφωνημένα χρηματιστηριακά παιχνίδια (με την συνεργασία φυτευτών εξουσιαστικών μηχανισμών σε διάφορα κράτη-θύματα),
β) σε “τοξικά ομόλογα” που δημιουργούν οι ίδιοι
γ) και σε ομόλογα κρατών που έχουν υψηλές αποδόσεις,

και δεύτερον,
στην αγαστή συνεργασία-συντονισμό μεταξύ των εθνικών κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών (ΔΝΤ, Παγκόσμια τράπεζα, BIS, ΟΗΕ, κ.α.)

Η Αμερική έχει καθοριστικό ρόλο για τη διαμόρφωση νέων κανόνων παιχνιδιού και ενίσχυει-κόβει δολλάρια στους διεθνείς οργανισμούς.

Τα κεφάλαια πρέπει να διοχετεύονται στα πρόθυμα εργαλεία-εξουσιαστικούς μηχανισμούς-κυβερνήσεις αριστερών-σοσιαλιστικών-υλιστικών απόψεων περιφερειακών χωρών ώστε οι τεχνητά δημιουργημένες κρίσεις να συναντήσουν τις μικρότερες κατά το δυνατόν αντιδράσεις στο τελικά μεγαλύτερο “φαγοπότι” των wolf packs.

Το “σοσιαλιστικό” παρακράτος οργανώνεται έτσι ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο κρίσης από τους διάφορους λαούς προς εξαθλίωση.

Σκοπός είναι να αποφευχθεί η άνοδος στην εξουσία πολιτικών που θα επαναφέρουν προστατευτικά μέτρα σε μικρότερες χώρες που πλήττονται από τις μεγάλες διακυμάνσεις των αγορών.

Ο δρόμος για την τυραννική πολιτική, οικονομική και νομική σοσιαλπαγκόσμια χούντα είναι ανοικτός με την κατάφορη παραβίαση των εθνικών Συνταγμάτων και της Δημοκρατίας.

http://to84nhsi84tou84hliou.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

Τα φιλικα blogs με μια ματια

Keep blogging

Most shared

ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ BLOG

2 9 - 2 6

''Το μέλλον είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος των ανθρώπων χωρίς διορατικότητα''

επικοινωνία a2926z@gmail.com

TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*

Email
Θέμα

Μήνυμα*

Upload a File

Recent Post

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Follow us

Αναγνώστες

Από το Blogger.