Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010
Στον Γιάννη Αγγέλου επιβλήθηκε η ιδιαίτερα υψηλή εγγύηση των 400.000 ευρώ ως όρος για να παραμείνει εκτός φυλακής. Αν δεν τα καταθέσει εντός κάποιων ημερών τότε ο Κορυδαλλός θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του και θα τον περιμένει.

Κατ’ αρχάς μια τόσο υψηλή εγγύηση είναι ένδειξη βεβαιότητας του εισαγγελέα, για σοβαρή εμπλοκή του στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου. Πέρα από αυτό όμως παραμένει η ερώτηση : Που θα τα βρει ο Αγγέλου αυτά τα λεφτά; Είναι δυνατόν ένας δημόσιος υπάλληλος να έχει στην τράπεζα 400 χιλιάρικα εύκαιρα για να τα δώσει; Ο άνθρωπος κατ’ επάγγελμα από ότι διαβάζω είναι δικηγόρος αλλά ένας θεός ξέρει εάν έχει εξασκήσει ποτέ την δικηγορία καθώς από το 1986 και μετά είναι συνεχώς στο πλευρό του Κ. Καραμανλή ως βοηθός-σύμβουλος και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.

Νομίζω ότι μαζί με την κατάθεση των χρημάτων ο κ. Αγγέλου θα πρέπει να καταθέσει και την απόδειξη του δανείου που πήρε από την τράπεζα καθώς σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να βεβαιώσει μέσω των φορολογικών του δηλώσεων ότι απέκτησε και φορολογήθηκε για τα χρήματα αυτά. Εάν δεν συμβεί τίποτα από τα δύο είναι ορθάνοιχτος ο δρόμος στην δικαιοσύνη για μία επιπλέον κατηγορία αυτή του ξεπλύματος μαύρου χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα φιλικα blogs με μια ματια

Keep blogging

Most shared

ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ BLOG

2 9 - 2 6

''Το μέλλον είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος των ανθρώπων χωρίς διορατικότητα''

επικοινωνία a2926z@gmail.com

TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*

Email
Θέμα

Μήνυμα*

Upload a File

Recent Post

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Follow us

Αναγνώστες

Από το Blogger.