Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010
Τρομοκρατία και ποινικό έγκλημα είναι ένα και το αυτό, είναι το πλέον βέβαιο και το γνωρίζουν οι υψηλά ιστάμενοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τα media. Εντολές εκτελέσεως προέρχονται συχνά κατευθείαν από τις φυλακές όπως και ληστείες τραπεζών κατά παραγγελία τρομοκρατών για χρήματα που θα στηρίξουν τον ‘’αγώνα’’.

Επιθέσεις σαν την χθεσινή πετυχαίνουν κυρίως να συντηρητικοποιούν τον λαό. Να κάθεται στο σπιτάκι του, με τις παντοφλίτσες του, να βλέπει ήσυχα-ήσυχα ειδήσεις και να πηγαίνει για ύπνο, γιατί έξω κινδυνεύει. Έξω βρίσκονται ‘’τρομοκράτες’’ με όπλα και σκοτώνουν κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιου είδους τρομοκρατία είναι χρήσιμη για κάθε είδους εξουσία. Ο κάθε ηγέτης προτιμά τον κόσμο στο σπιτάκι του από το να διαδηλώνει ή να σκέφτεται ανοιχτά πως θα κάνει το μέλλον του καλύτερο. Είναι μια κατάσταση αντίστοιχη της απαγόρευσης εξόδου μετά τις 19.00 που επιβαλλόταν την περίοδο της χούντας αλλά αυτή τη φορά χωρίς νόμο.

Όσο για τα καλόπαιδα της τρομοκρατίας ή του ποινικού εγκλήματος; Είναι βέβαιο ότι το μόνο τους πιστεύω είναι το χρήμα και η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση του. Δεν πιστεύουν σε τίποτα άλλο πέρα από το euro. Και έτσι δεν έχουν πρόβλημα να στηρίξουν οποιαδήποτε εξουσία προκειμένου να κάνουν τις διακοπές τους σε πεντάστερα ξενοδοχεία ανά την υφήλιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα φιλικα blogs με μια ματια

Keep blogging

Most shared

ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ BLOG

2 9 - 2 6

''Το μέλλον είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος των ανθρώπων χωρίς διορατικότητα''

επικοινωνία a2926z@gmail.com

TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*

Email
Θέμα

Μήνυμα*

Upload a File

Recent Post

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Follow us

Αναγνώστες

Από το Blogger.