Η επανάσταση του αυτονόητου

Πολλοί μιλάνε για την επανάσταση του αυτονόητου κοροϊδεύοντας πρωθυπουργό και υπουργούς που το επικαλούνται κατά καιρούς. Και όμως είναι από τις ελάχιστες φορές που θα δώσω δίκιο στον πρωθυπουργό. Πράγματι η επανάσταση του αυτονόητου συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και συμβαίνει ως εξής:

1. Κοινό μισθολόγιο για όλους όσους εργάζονται και αμείβονται από το δημόσιο. Τα τελευταία πολλά χρόνια ΔΕΚΟ, εφοριακοί, τελωνειακοί και άλλοι αμείβονται με τα τριπλάσια από τους υπόλοιπους επειδή…έτσι γινόταν πάντα.
2. Όσοι χρωστάνε στην εφορία πρέπει να πληρώσουν. Σε διαφορετική περίπτωση κατάσχεση ή φυλακή.
3. Οι ζημιογόνες ΔΕΚΟ λουκέτο. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε 1 δις το χρόνο για τον ΟΣΕ ή 1 εκ. την ημέρα για την Ολυμπιακή.
4. Προμήθειες νοσοκομείων. Το απίστευτο φαγοπότι πρέπει να σταματήσει και να ανοίξει και κανένας λογαριασμός. Να δούμε επιτέλους που πήγαν τα λεφτά.
5. Το καρκίνωμα της Ελλάδας, οι διορισμοί τέλος. Όλοι μέσω ΑΣΕΠ και ο καλύτερος κερδίζει.

Όλα τα παραπάνω σοβαρές και οργανωμένες χώρες τα έχουν λύσει εδώ και χρόνια. Δεν νοείται Γάλλος, Γερμανός ή άλλος να μην πληρώσει την εφορία του. Ούτε να δίνει φακελάκι σε γιατρό για να μην πεθάνει. Πέντε αυτονόητα πράγματα για όλους εκτός από κάποιες Αφρικανικές χώρες και μερικές της Λατινικής Αμερικής.

Εγώ θα το ονόμαζα η επανάσταση των πολιτών. Η Τρόικα μας ζητά να επαναστατήσουμε για τον υπάλληλο της ΔΕΗ που παίρνει 6 χιλιάρικα το μήνα. Για τον εργοστασιάρχη που χρωστάει δις στην εφορία και δεν του καίγεται καρφί. Για το μαγαζί που δεν κόβει απόδειξη και μας γράφει όλους κανονικά. Αυτοί μας έφεραν εδώ, αυτούς πληρώνουμε τώρα.

Και μαζί με αυτούς να στείλουμε τους πολιτικούς-ρεντίκολα σπίτι τους. Ξέρουμε ποιοι είναι, στο χέρι μας είναι.

5 Σχόλια

  1. ΑΠΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ
    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα οι αναρτήσεις εδώ έχουν μιά περίεργη φυλοκεβρνητική χροιά.

    Στην συγκεκριμένη περίπτωσι η ανάρτησις παρουσιάζει 5 προφορικά θεωρητικά σημεία και δεν αναλύει καθόλου τί ρόλο αποσκοπούν να παίξουν αυτά τα σημεία.

    1)Κοινό μισθολόγιο, ωραίο ακούγεται και λογικό, αλλά είναι γενικό και αόριστο. Σαν διατύπωσις είναι καθαρά διχαστικό. Οι κακοί δημόσιοι υπάλληλοι που φταίνε για όλα. Έπειτα, οι διοικητές τών ΔΕΚΟ θα έχουν μισθολόγιο; Μήπως το μισθολόγιο θα αφαιμάξη τον κακομοίρη υπαλληλάκο και τα πράσινα παιδιά με ειδικές διατάξεις θα χεστούν στο τάλιρο;

    2)Όσοι χρωστούν στην εφορία να πληρώσουν.Ωραίο και λογικό και συνάμα αόριστο και διχαστικό. Ποιός χρωστά στην εφορία; Δηλαδή αν χρωστά ο ψιλικατζής είναι εχθρός τού λαού και πρέπει να τον διαλύσουμε. Αν χρωστά ο Λάτσης, τα πράσινα παιδιά, ο Χ τεράστιος ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, οι μαυραγορίτες πετρελαιάδες, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, αυτοί θα πάνε φυλακή και θα κατασχεθούν οι περιουσίες τους;

    3)Να κλείσουν οι ζημιογόνες ΔΕΚΟ. Ρε πάτε καλά; Αυτές οι επιχειρήσεις είναι εθνικός πλούτος.Είναι δυνατόν να μείνη η Ελλάς χωρίς τραίνα; Όχι, άρα το να "κλείση" υπονοεί να ιδιωτικοποιηθή. Ο ΟΣΕ είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης εθνικής γης.Να εκχωρήσουμε δηλαδή τα πάντα σε ιδιωτικά κεφάλαια και να δώσουμε κοψοχρονιά και κανένα Παρθενώνα και κανένα νησί. Εξυγίανσις πρέπει να γίνη.Μετάταξις προσωπικού, κόψιμο μιζών και τεραστίων μισθών.Αλλά ό Τζέφρυ δεν μιλάει για αυτά γιατί και αυτός πήρε μίζα και ταΐζει τα πράσινα παιδιά.

    4)Να ανοίξουν λογαριασμοί. Φυσικά. Θα εμφανήσουν 2-3 κακομοίρηδες που πήραν φακελάκι και θα τους βάλουν μέσα.Τα 5 δις το χρόνο που χαλάμε για τους λαθροεποίκους που δεν πληρώνουν τίποτα και μας κάνουν αφαίμαξι πρέπει να ανοίξη κάποιος λογαριασμός για να το δούμε; Τα πράσινα και μπλε παιδιά δεν παίρνουν τις μίζες; Θα πάε φυλακή αυτοί;

    5)Όλοι μέσω ΑΣΕΠ. Έχουμε δει ο ΑΣΕΠ πόσο φοβερά αξιοκρατικός είναι.Από το 2006 περιμένουν οι επιτυχόντες της Αγροτικής να διοριστούν αλλά η σλαβοσιωνίστρια Εβραία Τζάκρη έβαλε αμέσοως τούς φίλους της στο μουσείο ενώ ο Τζέφρυ κοκορευόταν ότι το πελατιακό σύστημα τέλειωσε.

    Γιατί περιέργως όμως λείπει μία πολύ λογική και ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ πρότασις από τα παραπάνω και η ανάρτησις δεν την σημειώνει καθόλου;

    Δηλαδή ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΩΣ ΤΟ 2016 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1996.ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

    Παιδιά, μήπως κάνατε την ανάρτησι από τα γραφεία του ΠΑκιστανικού ΣΟμαλικού Κεμαλικού κόμματος; Λέω μήπως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Πακιστανοί που δεν πληρώνουν τίποτα και τους πληρώνουμε δις σε υγεία και διώχνουν αφορολόγητα τα λεφτά στο Πακιστάν και κλείνουν τα μαγαζιά από το λαθρεμπόριο δε μας έφεραν εδώ;

    Οι πολιτικάντηδες προδότες δεν μας έφεραν εδώ;

    Η καταστροφή της παραγωγής μας από τους περιορισμούς της ευρωπαϊκής ενώσεως δεν μας έφεραν εδώ;

    Οι βιομηχανίες που διώχνωνται από το ίδιο το κράτος δεν μας έφεραν εδώ;

    Τα λεφτά που μας χρωστάνε ακόμα οι Γερμανοί απο τα πλιάτσικα και τις γενοκτονίες δεν μας έφεραν εδώ;

    Τα Λίντλ και τα Πράκτικερ δεν μας έφεραν εδώ;

    Το ότι είμαστε οι βασικοί πελάτες τών Γερμανών και Γάλλων σε αυτοκίνητα και όπλα ενώ εμείς δεν παράγουμε τίποτα γιατί είναι "μιλιταριστικό, φασιστικό, ιμπεριαλιστικό" να παράγης όπλα για να προστατευθής από τους βαρβάρους εξ ανατολών δεν μας έφερε εδώ;

    Μας έφερε ο ψιλικατζής που χρωστά;

    Τί καραγκιοζιλίκια γράφεται; Προσπαθείτε ρε να διαιρέσεται τον κόσμο που το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να τους στείλει στο Γουδί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Πάντα οι αναρτήσεις εδώ έχουν μιά περίεργη φυλοκεβρνητική χροιά''

    Συγνώμη φίλε ανώνυμε, αλλα έχεις διαβάσει κάποια άλλη ανάρτηση πέρα απο αυτήν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχώς οι αναρτήσεις είναι στο "ναι μεν αλλά".Νερόβραστες.Άνοστες.Θέλω να βλέπω κατακεραύνωμα των ανθελλήνων εβραιοσιωνιστών δήθεν αναρχοαριστεροτρομοκρατών και των πασοκο-νουδου-συριζο-κουκουεδο-λαο-οικολογο-χαφιέδων.

    Ξεβράκωμα στους προδότες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη