Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010
ΑΠΟ «κόσκινο» θα περάσει πάλι η ελληνική οικονομία.

Σήμερα καταφθάνουν στην Αθήνα εμπειρογνώμονες του Διεθνους Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), οι οποίοι για 15 ημέρες θα ελέγξουν την πορεία των οικονομικών μεγεθών, προκειμένου να καταρτίσουν την ετήσια έκθεση του οργανισμού για την εξέλιξη τής ελληνικής οικονομίας. Η έκθεση αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα στις αρχές Ιουλίου.

Το ετήσιο τσεκ-απ της ελληνικής οικονομίας θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαΐου. Στο διάστημα αυτό οι εμπειρογνώμονες του ΔΝΤ θα επισκεφθούν τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, καθώς και την Τράπεζα της Ελλάδος, όπου θα ενημερωθούν από τα αρμόδια στελέχη και τους ανώτερους κυβερνητικούς παράγοντες για την πορεία του πληθωρισμού, του ΑΕΠ, των εσόδων και των δαπανών τού προϋπολογισμού, καθώς και για τη συναλλαγματική και νομισματική πολιτική.

Ειδικότερα, ο έλεγχος θα διεξαχθεί με βάση το πολυσέλιδο ερωτηματολόγιο που έχει στείλει ήδη ο διεθνής οργανισμός στο οικονομικό επιτελείο. Με βάση τις απαντήσεις που θα δοθούν, το κλιμάκιο των εμπειρογνωμόνων του ΔΝΤ θα καταρτίσει ένα πρώτο σχέδιο με τα συμπεράσματά τους και τις προβλέψεις τους για την πορεία και τις προοπτικές των οικονομικών μεγεθών.

Αυτή η είδηση ίσως νομίζεται οτι είναι σημερινή ή τουλάχιστον φετινή. Απατάσθε φίλοι μου! Είναι δημοσιευμένη στα ΝΕΑ της 2ας Μαίου 1997!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα φιλικα blogs με μια ματια

Keep blogging

Most shared

ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ BLOG

2 9 - 2 6

''Το μέλλον είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος των ανθρώπων χωρίς διορατικότητα''

επικοινωνία a2926z@gmail.com

TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*

Email
Θέμα

Μήνυμα*

Upload a File

Recent Post

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Follow us

Αναγνώστες

Από το Blogger.