Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010
Παλιότερα υπήρχε η ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2. Αν γινόταν κάποιος αγώνας εκεί θα τον έδειχνε. Και αν ήσουν τυχερός και είχες τηλεόραση θα τον έβλεπες. Αλλιώς στον γείτονα, στην γιαγιά κλπ. Τελευταία χρόνια τα πράγματα άλλαξαν.

Αρχικά ήρθε το Supersport με την πρόθεση να αντικαταστήσει όσα ξέραμε και να γίνει συνώνυμο της ποδοσφαιρικής μετάδοσης. Έτρεχε ο κόσμος στις καφετέριες να δεί λίγο μπάλα και ήταν πήχτρα τα μαγαζιά. Πολλοί βαρεθήκανε κάθε λίγο και λιγάκι τις μπύρες έξω και πήρανε αποκωδικοποιητή στο σπίτι.

Και πάνω που όλοι αρχίσαμε να βολευόμαστε ξεπετάγεται το conn-x tv. Όλοι οι αγώνες θα είναι εκεί, υπόσχεται, και αν θέλεις να τους βλέπεις πρέπει να τα σκάσεις στον ΟΤΕ. Και άντε πάλι από την αρχή συμβάσεις, καλώδια, αποκωδικοποιητές και δεν συμμαζεύεται, για να μην αναφέρω τα λεφτά που δεν είναι καθόλου λίγα.

Όταν οι ομάδες ήταν υπό χρεοκοπία στρογγυλοκαθόντουσαν πάνω στον νόμο Ορφανού και διέγραφαν χρέη ισχυριζόμενες ότι δεν είναι απλά Α.Ε αλλά κομμάτι της κοινωνίας. Τους συμβουλεύω να ξαναπούν το ίδιο και να τρέξουν προς ΕΡΤ μεριά καθώς ο κόσμος αυτές τις μέρες προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στον πανικό και δεν σκοπεύει να κάνει νέες συνδέσεις NOVA ή conx-tv. Θέλει να δεί μπάλα. Έτσι απλά..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα φιλικα blogs με μια ματια

Keep blogging

Most shared

ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ BLOG

2 9 - 2 6

''Το μέλλον είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος των ανθρώπων χωρίς διορατικότητα''

επικοινωνία a2926z@gmail.com

TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*

Email
Θέμα

Μήνυμα*

Upload a File

Recent Post

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Follow us

Αναγνώστες

Από το Blogger.