Πότε θα δώσει συνέντευξη σε ενα ελληνικό μέσο ενημέρωσης;

Ο Γιώργος Παπανδρέου απο τον Οκτώβριο του 2009 που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας έχει δώσει αμέτρητες συνεντεύξεις σε διεθνή μέσα ενημέρωσης. Αυτό εντάσσεται στην εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών του κόσμου για τις αλλαγές που συντελούνται σε αυτή τη μικρή γωνιά του πλανήτη και στη ανάκτηση της εμπιστοσύνης λαών και αγορών. Σωστό και θεμιτό.

Απο την άλλη οδήγησε την χώρα στο ΔΝΤ και πέρα απο δύο δραματικά διαγγέλματα δεν ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει και να έρθει σε επαφή με τον Έλληνα πολίτη. Να βγεί στο MEGA έστω και να δώσει μια ''καθως πρέπει'' συνέντευξη ή να στηρίξει την περίφημη πια ψυχολογία που τόσο ευαγγελίζεται και να σπρώξει προς τα μπρος την εθνική οικονομία.

Τίποτα απο όλα αυτά δεν έγινε. Ίσως στα μάτια του πρωθυπουργού ο ''παγκόσμιος'' πολίτης έχει μεγαλύτερη σημασία απο τον Έλληνα. Ίσως κάτι άλλο που δεν θα μάθουμε αφού δεν τον βλέπουμε και δεν μας μιλάει πια. Πλέον ακούμε μόνο φήμες γι' αυτόν μέσω συνεργατών, διαρροών και μισάνοιχτων πορτών. Ποιος ξέρει, ίσως έρθουν έτσι τα πράγματα, προς το φθινόπωρο, να χρειαστεί ''νωπή λαική εντολή'' και να τον ξαναδούμε σε εθνικό δίκτυο, πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι η αλήθεια, φαντάζει απίθανο.

1 Σχόλια

  1. Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
    Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη