Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι

Με αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να συνδέσω τη χθεσινή ανάρτηση με τη σημερινή. Το όνομα Παναγιώτης Δημητράς πιθανόν να μην σας λέει τίποτα. Είναι μέλος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Ο εν λόγω κύριος στις 4 Οκτωβρίου του 1999 είχε γράψει ένα άρθρο στην ιστοσελίδα greekhelsinki για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στην Ελλάδα.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση στο συγκεκριμένο άρθρο είναι ότι ενώ καταφέρετε ενάντια στους πάντες και τα πάντα από άλλες ΜΚΟ μέχρι τον Χριστόδουλο και τον Πάγκαλο, για τους μόνους που έχει καλά λόγια να πει είναι για τον τότε πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και τον Γ. Παπανδρέου οι οποίοι ''προσπαθούν να οδηγήσουν την Ελλάδα προς μία σύγχρονη πολιτική ανθρώπινων δικαιωμάτων και εξωτερικών σχέσεων, απαλλαγμένη από τα ανασφαλή και επομένως ξενόφοβα στοιχεία που κυριαρχούσαν σε αυτήν μέχρι τώρα'' όπως χαρακτηριστικά αναφέρει...

Τίποτα σε αυτό τον κόσμο δεν γίνεται τυχαία. Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι πριν καν μπεί το millenium εξυμνεί τον Παπανδρέου που είναι ιδρυτικό μέλος της Συνέλευσης των Πολιτών του Ελσίνκι, η οποία Συνέλευση υποστηρίζει την μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα χρόνια τώρα. Και όλα αυτά βγαίνουν απλώς ψάχνοντας στο ίντερνετ, σκεφτείτε τι γίνεται ''παραμέσα''.

Το εκπληκτικότερο όλων είναι η επιβίωση του πολιτικού με τις απόψεις και τις πράξεις του Γιώργου Παπανδρέου. Έχει πει και κάνει τόσα εκτός ελληνικής πραγματικότητας-ιδιοσυγκρασίας, έχει κυνηγηθεί από εχθρούς και φίλους κομματικούς ή μη και παραταύτα βρίσκεται σήμερα στο πρωθυπουργικό αξίωμα. Εκεί οδήγησε η γάγγραινα της κομματοκρατίας την Ελλάδα και ήρθε η ώρα για τον μισθοφορικό στρατό ψηφοφόρων που έχει ταλαιπωρήσει χρόνια αυτή τη χώρα να πληρώσει τις αμαρτίες του.

2 Σχόλια

  1. Τον Δημητρά τον έχουν πάρει οι κάμερες να δίνει εντολές στους κουκουλοφόρους τον Δεκέμβριο του 2008 και στο κάψιμο της ΜΑΡΦΙΝ.

    Είναι αρχηγός του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    Αυτός είχε πάει στην πορεία τον Ιούλιο να διώξη το μπλοκ της Ελληνικής Γροθιάς και όταν τα παιδιά δεν φεύγανε πήρε από το κινητό και ήρθαν μια 150αριά κουκουλοφόροι και χτυπήσανε στο μάτι έναν από το μπλοκ.

    Στο γιουτιουμπ υπάρχουν τα βίντεο όπου δίνει διαταγές για το κάψιμο τής Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που περιγράφεις είναι ο Κωνσταντίνου. Ο Δημητράς είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο. Γιος του χουντικού υπουργού Δημητρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη