Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010
Θετικά σχόλια έχει κερδίσει η απόφαση των καθηγητών του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ να εκθέσουν τα 32 πιο περίεργα σκονάκια που ανακάλυψαν οι εξεταστές την περίοδο των εξετάσεων στη σχολή.

Σκονάκι - πάπυρος

Ένας φοιτητής, αντί να διαβάσει, επέλεξε να αφιερώσει 10 ολόκληρες ώρες ....
από τη ζωή του για να κατασκευάσει έναν πάπυρο μήκους 2 μέτρων και πλάτους 4 εκατοστών το οποίο τύλιξε σε δυο ξυλάκια. Και οι δυο πλευρές του παπύρου ήταν γραμμένες από άκρη σε άκρη για να μην αυξηθεί ο όγκος του.

«Η λεπτοδουλειά του συγκεκριμένου παπύρου προκαλεί εντύπωση, καθώς για την κατασκευή ο φοιτητής πρέπει να αφιέρωσε τουλάχιστον 10 ώρες. Εάν τις ίδιες ώρες αφιέρωνε σε διάβασμα θα είχε καταφέρει να περάσει το μάθημα και χωρίς το σκονάκι», σχολίασε με χιούμορ ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Οικονομικών και υπεύθυνος διοργάνωσης της έκθεσης, Δημήτρης Μάρδας...

«Μίνι βιβλίο» καιευρετήριο

Στην έκθεση θα μπορέσετε να δείτε από κοντά ένα «μίνι βιβλίο», που αποτελείται από περίπου 100 σελίδες σε σμίκρυνση (7Χ10 εκατοστά), οι οποίες κατά το φοιτητή ήταν «SOS» για τις εξετάσεις.

Σε μια άλλη περίπτωση, οι καθηγητές έμειναν έκπληκτοι, καθώς εντόπισαν πάνω σε φοιτητή ένα «ευρετήριο» για σκονάκια.

«Ο φοιτητής είχε τόσα σκονάκια επάνω του, σε τσέπες, κάλτσες, παπούτσια και αλλού, ώστε ήταν αδύνατο για τον ίδιο να θυμάται πού έχει τοποθετήσει το καθένα από αυτά. Έτσι, κατασκεύασε ένα ευρετήριο, ώστε να θυμάται που έχει το τάδε σκονάκι για το τάδε θέμα», ανέφερε ο κ. Μάρδας.

Βέβαια η τεχνολογία εξελίσσεται και στο μέλλον οι αδιάβαστοι φοιτητές θα φτιάχνουν σκονάκια στα κινητά τους και σε άλλα μικρά gadjets.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα φιλικα blogs με μια ματια

Keep blogging

Most shared

ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ BLOG

2 9 - 2 6

''Το μέλλον είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος των ανθρώπων χωρίς διορατικότητα''

επικοινωνία a2926z@gmail.com

TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*

Email
Θέμα

Μήνυμα*

Upload a File

Recent Post

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Follow us

Αναγνώστες

Από το Blogger.