Ramona

Ήταν Ιανουάριος του 2009 όταν έλαβα το e-mail με την εξαφάνιση της Ραμόνας από το Παγκράτι. Μια όμορφη σκυλίτσα, τραυματισμένη με τις γάζες ακόμα στο ποδαράκι της και χωρίς λουράκι. Δεν ήξερε να επιβιώνει στους δρόμους και ήταν ανάγκη να βρεθεί το γρηγορότερο. Κολλήσαμε αμέσως τις αφίσες μας σε όλη την περιοχή και ακόμα πιο μακριά. Το διαδώσαμε σε όλους τους ιντερνετικούς μας φίλους και αυτοί στους δικούς τους, τίποτα όμως η Ραμόνα πουθενά... Απογοήτευση άρχισε να μας πνίγει παρ’ όλο που απλός κόσμος μας ενημέρωνε ότι την είδε σε διάφορες περιοχές κοντά στο σημείο που είχε χαθεί δεν είχαμε αποτέλεσμα.. η Ραμόνα παρέμενε χαμένη..

19 μήνες μετά….

Η Ραμόνα βρέθηκε!!!!
Μια κοπέλα είδε την φωτογραφία της στην φιλοζωική Αθηνών που την είχαν βρει και έψαχναν για νέα οικογένεια, είδε όμως και την αφισούλα μας, για την χαμένη Ραμόνα.. και να το θαύμα!!! Η Ραμόνα είναι και πάλι σπίτι της, κοντά στους δικούς της ανθρώπους που τόσο καιρό αγωνιούσαν και έψαχναν απεγνωσμένα...


Η ιστορία της Ραμόνας, μας δίνει κουράγιο και ελπίδες για όλα αυτά τα κατοικίδια που έχουν χαθεί και ακόμα δεν έχουν βρεθεί. Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να απογοητευόμαστε και να χάνουμε τις ελπίδες μας. Δεν πρέπει να σταματάμε να τα ψάχνουμε. Η Ραμόνα ας γίνει παράδειγμα για όλους όσους έχασαν το ζώο τους και έχουν σταματήσει τις προσπάθειες. Δεν χρειάζονται μαγικά για να βρεθεί το χαμένο μας κατοικίδιο. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και πίστη για να βρεθεί. Και να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειες θα ανταμειφτούν..

Για την Himaira
Christiana Berg
Web: http://www.himaira.gr/
E-mail: detectivehimaira@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη