Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010
Ο γνωστός, χρωματισμένος πολιτικά και συμπαθέστατος κατά τα άλλα δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας είπε χθες για πρώτη φορά σε δελτίο ειδήσεων ότι το ''όχι στο μνημόνιο είναι πολιτική θέση''. Αυτή είναι και η θέση οποιουδήποτε δεν καλείται να πάρει αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον της χώρας, ότι ακριβώς έκανε ο Παπανδρέου στην αντιπολίτευση.

Η χώρα από το 2002 και μετά δεν κόβει χρήμα. Ωραία τα συνθήματα, ωραίος και ο τσαμπουκάς της ανευθυνότητας αλλά το ‘’όχι στο μνημόνιο’’ σημαίνει αυτομάτως και κάτι άλλο : την δραχμή.

Οι αγορές είναι ελεύθερες και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή επιλέγουν να μην μας δανείσουν. Δικαίωμα τους. Από κει και πέρα για να βρεθούν λεφτά είτε θα πάμε σε κάποιο πακέτο βοήθειας, όπως και έγινε, είτε θα πάμε στη δραχμή.

Το σενάριο της δραχμής είναι υπαρκτό. Αλλά η αλλαγή θα είναι τεράστιων διαστάσεων, χρειάζεται στιβαρή πολιτική διακυβέρνηση και οικονομολόγοι ''φωτιά'' που θα βάλουν την κοινωνία σε μια νέα πορεία ανάπτυξης, σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε την απόλυτη καταστροφή. Όλοι αυτοί που εναντιώνονται στο μνημόνιο και αβαντζάρουν την δραχμή είναι σίγουροι ότι θέλουν τον Παπανδρέου στο τιμόνι αυτής της προσπάθειας;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράγκας είναι ο Δούρειος Ίππος των καταστροφικών κατά της Ελλάδος Δυνάμεων. Είναι πληρωμένος να σφυροκοπάει ό,τι δεν είναι σύμφωνο με τα μεγάλα ξένα συμφέροντα. Μην τον θεωρείτε έντιμο καί πατριώτη. Είναι δούλος του χρήματος καί τα παίρνει από παντού. Μην παρασύρεστε που κοντράρεται με εκείνο το μο... το άπλυτο στο κανάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ
Ἀρνοῦμαι νὰ παραλάβω τὴν "Κάρτα τοῦ Πολίτη"!
http://agiooros.org/viewtopic.php?f=27&t=4666

Δημοσίευση σχολίου

Τα φιλικα blogs με μια ματια

Keep blogging

Most shared

ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ BLOG

2 9 - 2 6

''Το μέλλον είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος των ανθρώπων χωρίς διορατικότητα''

επικοινωνία a2926z@gmail.com

TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*

Email
Θέμα

Μήνυμα*

Upload a File

Recent Post

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Follow us

Αναγνώστες

Από το Blogger.