Ομάδες, χρεοκοπίες και καλωδιακή τηλεόραση

Παλιότερα υπήρχε η ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2. Αν γινόταν κάποιος αγώνας εκεί θα τον έδειχνε. Και αν ήσουν τυχερός και είχες τηλεόραση θα τον έβλεπες. Αλλιώς στον γείτονα, στην γιαγιά κλπ. Τελευταία χρόνια τα πράγματα άλλαξαν.

Αρχικά ήρθε το Supersport με την πρόθεση να αντικαταστήσει όσα ξέραμε και να γίνει συνώνυμο της ποδοσφαιρικής μετάδοσης. Έτρεχε ο κόσμος στις καφετέριες να δεί λίγο μπάλα και ήταν πήχτρα τα μαγαζιά. Πολλοί βαρεθήκανε κάθε λίγο και λιγάκι τις μπύρες έξω και πήρανε αποκωδικοποιητή στο σπίτι.

Και πάνω που όλοι αρχίσαμε να βολευόμαστε ξεπετάγεται το conn-x tv. Όλοι οι αγώνες θα είναι εκεί, υπόσχεται, και αν θέλεις να τους βλέπεις πρέπει να τα σκάσεις στον ΟΤΕ. Και άντε πάλι από την αρχή συμβάσεις, καλώδια, αποκωδικοποιητές και δεν συμμαζεύεται, για να μην αναφέρω τα λεφτά που δεν είναι καθόλου λίγα.

Όταν οι ομάδες ήταν υπό χρεοκοπία στρογγυλοκαθόντουσαν πάνω στον νόμο Ορφανού και διέγραφαν χρέη ισχυριζόμενες ότι δεν είναι απλά Α.Ε αλλά κομμάτι της κοινωνίας. Τους συμβουλεύω να ξαναπούν το ίδιο και να τρέξουν προς ΕΡΤ μεριά καθώς ο κόσμος αυτές τις μέρες προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στον πανικό και δεν σκοπεύει να κάνει νέες συνδέσεις NOVA ή conx-tv. Θέλει να δεί μπάλα. Έτσι απλά..

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη